ЛИЧНОСТ и ЕКИПИ в ПРОДАЖБИТЕ

ЛИЧНОСТ и ЕКИПИ в ПРОДАЖБИТЕ

ЛИЧНОСТ и ЕКИПИ в ПРОДАЖБИТЕ

Явор Янкулов, PhD

Всички екипи са групи, но не всички групи са екипи.

Всички търговци са хора, но не всички хора са продавачи.

Тези две фрази представят най-кратко причините за написване на настоящия труд.

Търговията по своята основна същност е извършване на продажба, а продажбите се правят от хора, продавачи. През годините сякаш позабравихме този факт, насочвайки своето внимание към все по-глобални въпроси, пренебрегвайки малката отделна личност.

Потребителското поведение разглежда въпросите за избор, оценка, решение за покупка от гледна точка на купувача, но понякога изглежда, че той е сам в този процес или общува с цялата търговска организация. А най-често пред него не стои фирма или дори екип, а отделен човек – търговец, продавач.

Настоящият труд няма претенциите да компенсира изцяло този дефект. Той е по-скоро едно скромно начало, опитвайки се да отговори на някои от най-наболелите въпроси, задавани от търговските мениджъри в практиката.

ISBN 978-619-91593-2-3

Можете да изтеглите книгата безплатно в PDF формат.

Свалянето е безплатно, но ако имате възможност и най-вече желание може да направите дарение като подкрепите някоя от действащите кампании на https://dmsbg.com/ 

Ние подкрепихме DMS BEBE – Фондация „Нашите недоносени деца”  Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS BEBE на номер 17 777

ЛИЧНОСТ и ЕКИПИ в ПРОДАЖБИТЕ в PDF формат

Свързани теми