RETAIL 3.0 – новите двигатели на пазара на бързооборотни стоки

RETAIL 3.0 – новите двигатели на пазара на бързооборотни стоки

Списание ENTERPRISE организира IV-ти практически бизнес форум, насочен към управлението на производството и дистрибуцията на храни и напитки, бизнесът на веригите магазини.

Както във всяка една сфера на бизнес, така и българският пазар на бързооборотни стоки претърпя редица промени в последните години. След изтеглянето на няколко чуждестранни вериги и колебаещата се позиция на други, пазарът се успокои и пренареди. Сегментът сега се движи от няколко силни вериги, които все повече затвърждават позициите си, но и се борят за вниманието на потребителите.

Какви са новостите, които трябва да следват, какво търсят клиентите и как те могат да отговорят на търсенето им? Това са част от въпросите, на които ще се търси отговор в рамките на форума „Мy Success in Retail 3.0 – новите двигатели на пазара на бързооборотни стоки”.

Сред темите, които бяха засегнати са:

- Тенденции в бранша – глобален и регионален тренд; потребителски нагласи; промоции - презентации по основни тенденции, данни и анализи, потребителски нагласи, очаквания и прогнози за Retail пазара, както и дискусии по темите на деня с експерти от сектора – Весела Калчишкова GFK България, Христиана Недялкова Nielsen България и Борис Смолянов ЕY България;

- Новите технологии и retail бизнесът – мобилни плащания, онлайн и офлайн системи за управление на обектите; интернет и технологиите vs физическите обекти.

- Веригите за хранителни стоки у нас – малък пазар – голяма конкуренция и стари играчи – участие на Стела Първанова Кауфланд България; Калоян Николов Директор Дирекция Информационни технологии на Фантастико.

- Новите правила и дигиталният маркетинг.

Инициативата събрa на едно място водещи мениджъри на търговски вериги, производители, дистрибутори, вносители, представители на компании за анализ на пазара и маркетингови агенции и други експерти, за да обменят опит, мнения, наблюдения и предвиждания за търговията с бързооборотни стоки в България и региона.

Бизнес форум „Мy Success in Retail 3.0 – новите двигатели на пазара на бързооборотни стоки” е уникална възможност за създаване на нови контакти и бъдещи бизнес партньорства за всички ангажирани в сектора с бързооборотни стоки.

Представяме Ви част от участниците:

- Явор Янкулов PhD, Мениджър обучения, e-Training.bg

- Георги Маринов, основател на e-pay.bg

- Георги Малчев, Управляващ партньор Xplora

Събитието се проведе на 21 Aприл 2016г. в Хотел Новотел София.

Галерия с наши обучения и събития