My Success in Retail – Пазарът на бързооборотни стоки. В търсене на...

My Success in Retail – Пазарът на бързооборотни стоки. В търсене на...

Както във всяка една сфера на бизнес, така и българският пазар за търговия с бързооборотни стоки в нарастващата степен следва процесите и тенденциите, които протичат в Западна Европа, но наред с това носи своите специфики и особености. Какво се промени в последните няколко години в този сегмент, какви промени донесе кризата, как се оцелява на малък и сравнително труден пазар, какъвто е българският и как новото навлиза и преобръща пазара са въпроси. Заедно с колегите от Enterprise потърсихме отговорите в рамките на инициативата „My Success in Retail – Пазарът на бързооборотни стоки. В търсене на...”

През последната година не може да не отчетем и още една тенденция – придобиването и сливането на вериги от местни компании. Дали обаче този процес ще обърне пазара, ще направи търговските брандове по-конкурентоспособни или обединението в сферата на търговията с бързооборотни стоки е инструмент и стратегия за оцеляване? Какви ползи носят сливанията и колко устойчива е тази тенденция в българските условия е нещо, което времето ще покаже.

Инициативата събрa на едно място водещи мениджъри на търговски вериги, производители, дистрибутори, вносители, представители на компании за анализ на пазара и маркетингови агенции и други експерти, за да обменят опит, мнения, наблюдения и предвиждания за търговията с бързооборотни стоки в България и региона.

Бизнес форум „Мy Success in Retail 2015 – Пазарът на бързооборотни стоки. В търсене на….” е уникална възможност за създаване на нови контакти и бъдещи бизнес партньорства за всички ангажирани в сектора с бързооборотни стоки.

Тази година като част от Форума Ви предложихме и 

Специализирано обучение за продажби за RETAIL сегмента - “10% РЪСТ НА ПРОДАЖБИТЕ”, водено от Явор Янкулов, PhD

В това обучение се опитахме да дадем отговор на няколко важни въпроса:

От кои клиенти печелим най-много?

Как да увеличим продажбите си към настоящите клиенти?

Как да задържим най-доходоносните си клиенти?

Галерия с наши обучения и събития