Progressive conference Retail Network

Progressive conference Retail Network

Представяме Ви  IV Progressive Конференция Retail Network

КОНФЕРЕНЦИЯ 3 в 1: Теория Дискусия Обучение
Темата тази година беше “ЗАКОНИ НА ПРИВЛИЧАНЕТО: ПОТРЕБИТЕЛ”, 

Progressive Конференция е първата по рода си двудневна бизнес среща в търговията с бързооборотни стоки в България. Всяка година конференцията събира на едно място водещи мениджъри на търговски вериги, производители, дистрибутори, вносители, представители на компании за анализ на пазара и маркетингови агенции и други експерти, за да обменят опит, мнения, наблюдения и предвиждания за търговията с бързооборотни стоки в България и региона.

Целта на Progressive Retail Network е да ви даде нова информация и гледни точки и идеи за развитие на вашия бизнес.

Progressive Конференция е уникална възможност за създаване на нови контакти и бъдещи бизнес партньорства за всички ангажирани в сектора с бързооборотни стоки.

Провеждана в рамките на два дни, в нетрадиционна и спокойна обстановка, конференцията събра над 180 участника.

Ежегодните събития Progressive Retail Network се радват на голям интерес от страна на професионалистите от сектора на бързооборотните стоки и в Унгария, Румъния, Сърбия и Хърватия.

Нашият Мениджър обучения г-н Явор Янкулов, стана част от IV Конференция PROGRESSIVE Retail Network. Кое, как, кога, защо и какво кара Потребителят да избира точно определен продукт, т.е. Производител? Колко продължава тяхната връзка? Какви са евентуалните причини за тяхната раздяла?

Галерия с наши обучения и събития